Uutiset / 28.11.2016

Sari Korpela-Välisaari RTTL:n puheenjohtajaksi

Journalistiliiton suurin jäsenjärjestö Radio- ja televisiotoimittajien liitto RTTL on valinnut kaudelle 2017 - 2018 uudeksi puheenjohtajakseen toimittaja Sari Korpela-Välisaaren .

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin toimittaja Sari Taussi ja toiseksi varapuheenjohtajaksi äänityön lehtori Aura Neuvonen. Korpela-Välisaari on päättyvällä kaudella toinen varapuheenjohtaja ja Neuvonen ensimmäinen.

Kaksi kautta puheenjohtajana ollut Ari-Pekka Sirviö irtisanoutui kesällä Ylen Oulun toimituksesta ja siirtyi journalismin lehtoriksi Oulun ammattikorkeakouluun.

Sari Korpela- Välisaaren henkilökohtainen varajäsen hallituksessa on Leea Ollikainen, Sari Taussin Maria Jyrkäs ja Aura Neuvosen Sami Huohvanainen.

Muut hallituksen jäsenet kaudella 2017 – 2018  ovat Maija Elonheimo (Leena Mattila), Antti Laakso ( Ari Welling), Miika Lauriala (Hanna Onttonen), Johanna Lehtola (Jenni Kivessilta), Kari Leppälä (Jukka Nyrhinen), Risto Mattila (Jari Mäkäräinen), Harri Moisio ( Kimmo Saarelainen), Kalle Niemi ( Nina Donner), Sanna Pietiläinen ( Arto Jousikari), Markku Pulkkinen ( Anu Pylkkänen), Susanna Sjöstedt (Antonia Berg) ja Sanna Väre (Jari Aula).

Valinnat tehtiin syysedustajakokouksessa 25.11.2016.


Katso myös

Kaikki uutiset

Media-ala huolissaan mainosrahan valumisesta ulkomaisille jäteille

Kotimainen uutismedia, niin paikallinen kuin valtakunnallinen, on Journalistiliiton mukaan avainasemassa faktapohjaisen, kansalaisten arjen kannalta merkittävän tiedon tuomisessa kansalaisille.

Vapun jälkeen juhlitaan lehdistönvapautta

Lehdistönvapaus ja sananvapaus ovat demokraattisen yhteiskunnan kulmakiviä. Päivää voi viettää monissa mielenkiintoisissa tapahtumissa.

Journalistiliitto kutsuu suomalaisia mediayrityksiä keskustelemaan itsensätyöllistäjien työehdoista ja palkkioista

Keskusteluiden jälkeen liitto haluaa myös avata neuvotteluja freelancereiden vähimmäistyöehdoista.